زیرگروه های مشتق و مرکز گروه های توانا

thesis
abstract

در این پایان نامه نشان می دهیم که اگر g گروهی متناهی و توانا باشد آنگاه اندیس z(g)در g بوسیله تابعی از مرتبه زیرگروه مشتق از بالا کراندار است.همچنین نشان می دهیم چنین کران بالایی برای همه گروه های توانا وجود دارد.و در مورد خاصی که مشتق g دوری است و همه عناصر مرتبه 4 از مشتق g در g مرکزی است, بهترین کران ممکن ارائه می گردد.

First 15 pages

Signup for downloading 15 first pages

Already have an account?login

similar resources

زیرگروه مشتق و مرکز گروههای توانا

بررسی شرایط توانایی گروههاو 2گروههای دو مولدی از کلاس پوچتوانی دو می باشد.

زیرگروههای مشتق و مرکز گروههای توانا

در این پایاننامه نشان می دهیم که اگر g گروهی توانا و متناهی باشد آنگاه اندیس z(g) در g بوسیله تابعی از زیرگروه مشتق از بالا کراندار است.

کران هایی برای اندیس مرکز در گروه های توانا

نشان می دهیم که اگر g یک گروه توانا و زیرگروه مشتق آن دوری باشد آنگاه اندیس مرکز توسط تابعی از مرتبه زیرگروه مشتق کران دار است. همچنین کران های دیگری نیز به همراه شرایطی دیگر بیان می شود. در جایی دیگر نشان می دهیم که q8 نمی تواند زیرگروه نرمال یک گروه توانا باشد و از آن نتیجه می گیریم که گروه کواترنیون های تعمیم یافته و گروه نیم دووجهی نمی توانند توانا باشند.

15 صفحه اول

کران بالا برای اندیس مرکز در گروه های توانا

هدف از این پایان نامه تعیین کران بالا برای اندیس مرکز در گروه های توانا بر حسب مرتبه زیر گروه مشتق است که در ابتدا این کران تابعی از مرتبه زیرگروه مشتق است، سپس کرانی برحسب یک تابع لگاریتمی و مرتبه زیرگروه مشتق مشخص می شودو در نهایت کران ارائه شده بر حسب مرتبه و رتبه زیرگروه مشتق می باشد.

15 صفحه اول

نقش زیرگروه های گروه استثنایی E7 در محبوس شدگی (شهنوش رفیع بخش ، امیر شهلایی )

در این مقاله،  با استفاده از مدل ساختار ناحیه ای خلاء، پتانسیل بدیهی بین بارهای رنگی استاتیک در نمایش  پایه گروه استثنایی E7  محاسبه می شود. پتانسیل به دست آمده در ناحیه میانی محبوس است. برای بررسی علت به وجود آمدن پتانسیل خطی میانی، نمایش پایه به نمایش های کاهش ناپذیر زیرگروه ها تجزیه می شود. با بررسی تابع فاکتور گروه بدست آمده از این تجزیه ها و مقایسه آن با فاکتور گروه E7</sub...

full text

زیرگروه های گروه های فازی

گروه ها‎ ‎‎و نظریه فازی در علوم مختلفی نظیر ریاضیات، علوم رایانه، رایانه و مهندسی برق کاربرد فراوانی دارد. از این رو، شمارش تعداد زیرگروه های فازی، گروه های متناهی برای طبقه بندی آن ها، یک موضوع مهم در نظریه فازی است. هدف اصلی این پایان نامه محاسبه تعداد زیرگروه های فازی گروه های متناهی می باشد، به ویژه ‎‎ارائه یک فرمول بازگشتی برای محاسبه تعداد زیرگروه های فازی گروه های دوری متناهی ‎$‎‎‎ g=‎‎m...

15 صفحه اول

My Resources

Save resource for easier access later

Save to my library Already added to my library

{@ msg_add @}


document type: thesis

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه علوم پایه دامغان

Hosted on Doprax cloud platform doprax.com

copyright © 2015-2023